Japonský řemeslný gin, destilovaný v tradičních Coffeyho destilačních aparátech z roku 1963, což mu dodává hedvábnou texturu a bohaté tělo. Vyrábí se z kukuřičného a ječného základu, obohaceného o 11 botanických složek, včetně klasického jalovce, koriandru, anděliky a citrusových kůr (citron, pomeranč), doplněných o japonské citrusy – yuzu, kabosu, amanatsu a shikuwasa – a špetku japonského pepře sansho. Výsledkem je komplexní gin s výraznou citrusovou svěžestí, jemnou ovocností jablek (odkaz na historii Nikky) a kořeněným závěrem.
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Opravdu chcete nahlásit tento komentář?
Zpráva odeslána
Váš podnět byl odeslán a bude ho posuzovat moderátor.
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Váš komentář byl přidán a bude zobrazen po schválení moderátorem.
Vaši recenzi nelze odeslat
Oslní citrusovou svěžestí a jemným pepřovým dozvukem v hedvábné textuře.
check_circle
check_circle
close
Začněme s vaším souhlasem
Chceme, aby náš web byl jako šitý na míru právě pro vás! Díky vašemu souhlasu můžeme kouzlit a přizpůsobovat vše tak, abyste se u nás cítili jako doma. Nebojte, kdykoliv si můžete rozmyslet a upravit svá nastavení.
Technické
Základní technická nastavení zajišťují, že náš web bude bezpečně a správně fungovat na všech zařízeních, a zároveň usnadňují používání například při vyplňování formulářů.
Statistické
Pomozte nám vytvořit lepší web tím, že umožníte shromažďování údajů o tom, jak s ním interagujete. Vaše zpětná vazba je pro nás klíčová pro neustálé zlepšování.
Marketingové
Objevte nabídky, které odpovídají vašim zájmům. Souhlasem s marketingovými účely uvidíte reklamy, které jsou pro vás relevantnější a přitažlivější.