

Panamský rum, jehož každá kapka zrála minimálně pět let v sudech po bourbonu. Tento proces mu vtiskl jedinečný charakter s příjemně jemnou, lehce nasládlou a přitom výraznou chutí, v níž se mísí nádech vanilky, karamelu a dozvuk dřevitých tónů.
Rum pochází z panamské palírny Las Cabras de Pesé a je výsledkem spolupráce s renomovaným master blenderem Francisco Fernándezem, přezdívaným „Don Pancho“, který má více než 50letou zkušenost s výrobou rumů. Po pěti letech zrání v Panamě je rum převezen do Palírny U Zeleného stromu v Prostějově, kde dochází k jeho blendování, doslazování a barvení pod vedením mistra palírníka Romana Petruše.
Parametry
Specifické reference
Vaše hodnocení nelze odeslat
Nahlásit komentář
Zpráva odeslána
Váš podnět nelze odeslat
Napište svůj názor
Zkontrolovat před odesláním
Vaši recenzi nelze odeslat
Panamský rum, jehož každá kapka zrála minimálně pět let v sudech po bourbonu. Tento proces mu vtiskl jedinečný charakter s příjemně jemnou, lehce nasládlou a přitom výraznou chutí, v níž se mísí nádech vanilky, karamelu a dozvuk dřevitých tónů.
check_circle
check_circle
check_circle
Ukládání nastavení...